Wednesday, November 10, 2010
Assalamualaikum....apa khabar korang semua . .Aku minta maaf pada korang kerana aku menyepi sampai 2 minggu lamanya . Aku tak balas kunjungan korang . Aku juga tak menjawab sapaan korang . Dalam 2 minggu ni aku tengah pening . Terlalu banyak masalah dan musibah yang melanda diri aku . Aku down  sangat -sangat . Aku harap korang dapat maaf kan aku .

Ok...dalam aku merayau- rayai tadi..aku ada ternampak satu blog yang dinamakan dengan nama aduhhh aku pun pelik juga nama blog dia tu . Boleh je dia letak nama blog macam tu ? Hurmmm aku tak tau lah nak komen apa . Sah-sah nama yang dia letak tu musuh agama...dan dari yang aku lihat , dia seagama dengan aku .Kalau aku sebut..sure korang tau tu blog siapa..malas aku nak sebut . Nanti dia banned IP aku ke ...apa ke..mati aku . 

Cuma yang aku nak ingat - ingat kan korang la...jangan la pakai nama yang menghina agama atau nama yang menampakkan korang tu jahat atau teruk benar...Aku risau lak tengok dia duk ronda-ronda blog walking dan pakai nick nama dia tu..huhu . 

Senang -senang aku lawat korang .


4 comments:

budakkecik said...

Welcome back, friend!

NuSaNa NoSa 91 said...

slmt kembali berblogging!! ^_^

si biskut said...

dunia maya memang begitu..kadang2 cuma infinity.

S.U.R.I.A. said...

kuatkn ati kwn2!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

heartbeat

About Me

My Photo
mohd rosli abd muluk
View my complete profile

Followers

FreshShoutbox

Award Aibaks dari LM

Loading...

Popular Posts

There was an error in this gadget
Powered by Blogger.