Saturday, January 29, 2011




Salam buat semua....korang sihat ? aku busy yang teramat sangat la sekarang ni . Terkejar - kejar je rasa . Korang kenal cikgu shida? Cikgu yang terkenal dengan video miming dia tu ? Ramai dulu yang ingat dia lelaki . Dia memang perempuan ok ? 


Pelbagai reaksi dari muncul bila menyaksikan video cikgu shida . Ada yang terhibur , ada juga yang mencemuh . Pada aku...selagi cikgu shida tidak melangggar etika ...masih ok kot . Lagi pun semua video dia menghiburkan . Ada yang kata cikgu shida tertekan kerana baru putus tunang , kerana itulah dia bertindak begitu .


Apa pun...doakan dia tabah melalui semua dugaan . Sekarang dah ada blog , so siapa yang minat nak tengok telatah cikgu shidah boleh la klik sini untuk jenguk blog cikgu shida .

Nota kaki:Aku pun kalau ada peminat nak juga buat video klip..agak - agak ada tak orang nak tonton?

11 comments:

hawiz said...

ehh..ader broo..aku org 1st skali..haha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

saya pun org first buka..wat la.jgn lupa wat lagu aizat tau.

Melati Qistyna's Mummy said...

eheheh, akak pon nak gak tumpang nengok :)

tp yg cikgu shida nyer tu akak ske yg lagu 'jgn pegang2' :P

maxi rosli said...

hawiz : yeke sje je korang nak gelakkan aku nanti

maxi rosli said...

LM: terkena juga hahahaha

maxi rosli said...

melati: hehehe kalu terkenal cem ana raffali ok gak hahahah

A'IM said...

ntah ntah dah kaya aper dia tu..huhu

Wan Gerrard said...

hmm tak minat pun die..ntah pape :p

Kalau Gerrard jadi Boss

zubir othman said...

Salam new blogger

nice blog...hehehe

jom singgah blog saya

http://zubir5588.blogspot.com
\segala komen dan cadangan adalah amat dialu-alukan...tq

TAYAR PANCIT said...

hai awak :) saye da join awak :) follow me back ok :) http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/rasmi-senarai-pasukan-f1-2011.html

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

heartbeat

About Me

My Photo
mohd rosli abd muluk
View my complete profile

Followers

FreshShoutbox

Award Aibaks dari LM

Loading...

Popular Posts

There was an error in this gadget
Powered by Blogger.