Saturday, November 27, 2010
Salam buat semua . Moga hari ni kalian ceria selalu . Jom aku nak cerita kat korang apa benda yang lelaki paling tak suka . Kalau korang buat jugak wahai wanita di luar sana..tak lama lagi larilah pasangan  korang tu .


Ok..buka mata luas - luas ok , pastikan benda ni korang tak buat . Jangan cari pasal , nanti tak pasal - pasal pakwe korang cabut lari . Bagi yang dah kawen , tak pasal - pasal suami cari hiburan lain pula akibat bosan ngan perangai kamu .


1. Kejutkan lelaki ajak dia keluar atau dating time dia sedang syok tido . Lelaki memang pantang bab ni .

2.Ajak lelaki teman korang ke butik wanita , at last sehelai pun tak beli , padahal dah berjam duduk belek  situ . haha..aku pernah gak awek aku ajak masuk kat butik tudung . Berjam dia memilih , satu pun tak berkenan..adehhh sabar je la . Selamat ada sofa empuk tuk aku duduk , dah la bulan posa masa tu . Selamat..aku sayang kat dia..hehe . Jgn marah eii sayang..abg cerita je .

3.Ajak tengok filem romantik padahal awal - awal lagi lelaki nak tengok filem perang...hehe..lelaki tak suka kena paksa tau .

4.Teman kan u all pergi majlis yang seorang pun dia tak kenal . Pastu dia kena jadi pak pacak tunggu korang bergosip sambil gelak -gelak ..Awas ye , tengok muka dia bila kamu muncul .

5.Jangan mendesak . Lelaki jadi buntu kalau korang asik desak dengan perkara yang sama bertalu - talu .

6.Tentukan pakaian apa yang harus dia pakai bila keluar dating ngan korang nanti ..arghhh memang lelaki tak suka .

7.Cemburu yang melampau - lampau . Abg kat mana tu? ehh naper ada sore pompuan , pastu u all merajuk bagai nak mati padahal bukan ada apa - apa berlaku pun..


Ok dah dapat apa yang aku nak sampai kan ?

8 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam..
ok2..laling janji tak wat lagi..haha.

aneqahs nia said...

yang last tu...hak331x..

Hanis Azla said...

byk juga pantang larang utk lelaki ni kan.. tp klu dah sayang ikt ajerlah.. janji dua2 bahagia..

James Buns said...

macam-macam~

zirconia said...

bukan perempuan je macam tu. lelaki pun byk gak perangai yg perempuan tak suka. kena give and take la kan. kalau tak macam mana nak hidup bersama.

misz nana said...

kalo laki yang wat cmtu cane?? heheh

momochan said...

macam mana kalau perempuan tak suka pula? HUHU

alamak yang tidur tu momo tak boleh nak tolong la.suka sangat kaco kalau die tidur hehhe

missSenget said...

err.. aku xdpt ape yg ko maksudkan..

cume yg aku tau..ko da de mkwe...

agagaggaa...

morning maxi~!! =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

heartbeat

About Me

My Photo
mohd rosli abd muluk
View my complete profile

Followers

FreshShoutbox

Award Aibaks dari LM

Loading...

Popular Posts

There was an error in this gadget
Powered by Blogger.