Sunday, November 28, 2010
Salam buat semua . Penting ke blog walking dalam dunia blogging ni ? Dulu aku memang tak minat nak bw ni , orang sebut bw pun aku tak tau apa bende tu hahaha . Tapi bila aku tenguk ia banyak mendatangkan faedah bagi blog aku yang baru nak naik ni , aku tertarik nak buat . Dari blog walking la kita nak promote entri kita . Dari situ lah kita nak bagi orang kenal blog kita . 


Kalau blog kita ni dah dikenali takpelah kalau tak mau jalan - jalan . Ni kalau tak jalan siapa nak kenal blog kita , betul tak ? Pada aku dari blog walking juga kita boleh bersahabat sesama blogger . Bila dah rapat , kan senang nak bertukar pendapat dalam dunia blogging ni . Bukan semua benda kita tau , so kalau dah ada kenalan tu boleh la nak minta tolong apa - apa kan .


Korang suka blog walking ke ? kalau suka jenguk - jenguk la ke blog aku ye . aku nibudak baru , banyak lagi yang aku tak tau . Happy blogging semua . 

12 comments:

ahmad jo said...

orang yg bodoh sombong je tak minat blogwalking.. hehehe..

shatooman said...

BW penting bagi kita memberitakan kewujudan kita kpd org lain.. dh femes, x semestinya x perlu bw.. bw dilakukan utk bertegur sapa antara blogger.. x kira otai or newbiew..tanpa newbiew, blog otai pon x de org nk layan kalu sombong.

tinggalkan komen di entry yg dirasakan menarik smasa BW. kalu rasa x de nk komen, baru tinggalkan jejak di shout mix. smoga maxi berjaya jadi blogger otai lepas ni.. ^^

Far8 budak baik said...

terharu arhh aku bace entry ni =P

Fiqah Alias said...

hehe...fiqah suke blogwalking..(^_^) boleh tambah kwn2 disamping bace entry2 baru kwn2 blog...

nurnatrah said...

i like blogwalking. ^_^"
dengan menyemak komen2 entry org.hahahaha.

Encik MamaT said...

ko kenal blog aku tak? kalo tak kenal aku nak tingkatkan kuasa kuda untuk blogrunning... haha

Daniela said...

bw nie best..boleh kenal org..tgk kreativiti...baca post yg best heheh =)

teratai said...

salam, memang byk istilah dunia blog yg kita tak tahu spt GA,tag dan lain-lain. Semua tu kak tahu apabila buat bw...anyway tq singgah blog kak

saiazuan said...

haha happy blogwalking..


http://eleventx.blogspot.com/

Pink Pearl Lady said...

penting,tambah-tambahan orang baru,jgn lupa support sy yg baru belajar ni,hrp bolee follow...

maxi rosli said...

ahmad jo :bkn bodoh kurang bijak..
shatooman:btl tu bila dah jauh kelangit hendaklah tunduk ke bwh jgk kan..
budak baik:maxi nak tulis entry ni pun dah terharu..
figah/nutrah :jm BW sampai lebam blh tmbh kenalan..
en mamat:mesti la kenal en mamat yg sempoi tu kan
daniel:btl tu byk idea dan maklumat yg ade kat blog kawan2 kita ni blh menambah ilmu..so jom bw

pink lady:jom kita support kawan2 kita..x kan melayu hilang di dunia

azhar said...

slmat pg...ber bw barulah minda berkembang..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

heartbeat

About Me

My Photo
mohd rosli abd muluk
View my complete profile

Followers

FreshShoutbox

Award Aibaks dari LM

Loading...

Popular Posts

There was an error in this gadget
Powered by Blogger.