Monday, November 29, 2010
Salam buat semua . Sihat ke ? Aku harap korang sihat dan berbahagia selalu . Wahh hari ni aku buka je blog , aku tengok dah ada 100 follower aku . Tak sangka ada gak orang nak follow blog aku ni . Dulu , shoutbox aku tu sepi je , entri pun orang tak sudi nak baca dan comment . Sekarang dah meriah sikit , Alhamdulillah .Ta kepada korang yang selalu memberi aku  semangat ye ?


Oklah , meh aku kenal kan siapa follower ke 100 aku Pink Pearl Lady . Kalau nak berkenalan ngan blog beliau silalah ye...menambah kenalan tu kan elok . Tq kepada kalian semua yang sudi menyokong blog aku ni . Tidak lupa juga kepada LM @ Lydia Miza yang banyak beri aku sokongan sejak dari mula buat blog ni lagi . Tq LM ...



0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

heartbeat

About Me

My Photo
mohd rosli abd muluk
View my complete profile

Followers

FreshShoutbox

Award Aibaks dari LM

Loading...

Popular Posts

There was an error in this gadget
Powered by Blogger.