Monday, January 24, 2011




Salam buat semua..alamak dah bersawang dah blog aku ni . Lama sangat dah tak berupdate . Semalam aku slow - slow blogwalking...aku tengok hot juga isu follow memolow ni . Aku tengok isu ni ramai yang dibangkitkan oleh blogger lama . 


Sebenarnye...aku yang ni pun blogger baru . Baru je nak bertatih..Jika tiada yang baru , mana nak dapat yang lama kan ? Tapi , aku pun ada agak pelik gak ngan kebanyakan blogger lama marah la pula jika kita yang baru ni minta mereka follow . Tapi , ikut pengalaman aku lah , jika aku dah follow mereka , aku cuma tulis dah follow je , dan undang mereka datang blog aku . Terserah la nak follow ke tidak blog aku yang tak best ni kan ? Sedih je la pulak ayat aku ni ..huhu .


Kepada blogger baru...kuatkan keazaman untuk berjaya . Kepada otai..bantulah kami..huhu .



18 comments:

Encik MamaT said...

poyo ja depa tu.. padahal dulu depa pun dok buat perangai mcm tu.. buat best ja lebih.. hahaha...

Atsuko Ichirou said...

yup, siap ade satu blog nie(tak ingat name blog) die tulis:
"get off the words : i follow u...jom follow i balik..."
huhuu...
no ideas where they get their followers...=)

aNnE said...

meh anne bantu..haha :)

She's retarded said...

dulu2 pun aku pakai ayat macam ni cuma diubah suai supaya tak macam paksa diorang untuk follow. Tapi bila followers dah 100 macam tu, aku terus stop sebab rasa tak ikhlas. Sekarang ni aku still follow yang aku suka tapi tak de la cakap
'i follow u,follow me back'.
Tapi paling tak tahan:
'u follow me, i'll follow u back' memang siut.
p/s: cakap kau aku tak pe kan?
kekeke

Faizal Fredley said...

haha..menarik ni..aku sebanarnya x kisah..sapa suruh aku follow dia aku follow jer..tapi kalau internt aku slow aku x leh la nak follow...

ecah..merangkap anak cik nan said...

good luck in blogging!

maxi rosli said...

teman2 semua yang penting kita sama2 tolong menolong sesama kita...baru lah besar keluarga kita nanti x gitu

maxi rosli said...

encik mammat:aa agak poyo bese la tu..

maxi rosli said...

wah cem you jump i jump jer hehehe kan atsuko

maxi rosli said...

anne..tq anne jasa mu akn ku kenang

maxi rosli said...

she's..hahaha bese la semua pnh lalui benda ni bdk bru la ktekan tentulah nak meraih perhatian dr yg dah lame ni kan

maxi rosli said...

fred: good fred hati mau baik..

maxi rosli said...

ecah: tq ecah

ainina jelani said...

tereng2. pedulikan mereka itu.

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

biasalah tu..lain org lain ragam.ramai yag lupa diri bila dah naik..kita yg baru ni kena saling membantu.mr bantu lm gak ye?

maxi rosli said...

ainina: ok ainina bantu mr ek

maxi rosli said...

LM: blh jer per yang nak Mr bantu..

Encik MamaT said...

maxi.. kau guna pop up window utk komen.. senang sikit orang nak komen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

heartbeat

About Me

My Photo
mohd rosli abd muluk
View my complete profile

Followers

FreshShoutbox

Award Aibaks dari LM

Loading...

Popular Posts

There was an error in this gadget
Powered by Blogger.