Wednesday, October 27, 2010


Assalamualaikum...gempar hari ni,pasal kematian sotong kurita Paul yang dah mati...Aku pun terkejut gak dengar berita tu.Aku rasa dalam banyak-banyak tukang tilik kat dunia ni..Paul adalah yang paling famous..hehehe


Paul , sotong si tukang tilik ni.. jadi famous lepas berjaya meramal kemenangan Jerman ke atas England dalam salah satu game untuk Piala Dunia baru ni. Kecoh satu dunia bolasepak pasal  sotong Paul ni. Bukan setakat di Jerman dan di internet,  kat Malaysia pun kecoh juga..Hari ni...gempar diberitakan bahawa sotong peramal tu dah mati di dalam akuarium kediamannya. Sebab-sebab mati tak pulak di ceritakan.Memang dah sampai ajal dia kot?





Hari ni aku gi kedai sure tak cari sambal sotong...mana tau..kot2 diorang masak Paul ke..hehehe..kembang tekak aku.



3 comments:

~ PIJA ~ said...

pendek jugak umur paul ni kan..:)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ciannyer.....dah tiba masa dia mati lah tu

fairuz said...

ntah2 ade org tuka sotong tu dgn yg lain waktu mlm x? kih3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

heartbeat

About Me

My Photo
mohd rosli abd muluk
View my complete profile

Followers

FreshShoutbox

Award Aibaks dari LM

Loading...

Popular Posts

There was an error in this gadget
Powered by Blogger.