Tuesday, December 7, 2010
Salam buat semua . Moga korang sihat di tahun baru ini . Wahh dah masuk bulan Muharam..tahun baru telah bermula , azam baru perlu di buat , bukan begitu ? Ok lah , aku cuma nak cerita pasal wanita . Aku ni biasalah...pastinya lelaki yang minat kepada keayuan wanita . Pastinya aku ni memuja wanita cantik..alamak..apa ayat aku ni ? hahaha . Mati aku kena cekik ngan awek aku pas ni .


Pada aku , wanita cantik bertutup . Cantik dan ayu bertudung , umpama makanan yang di tutup , bersih dari hinggapan lalat dan debu . Begitulah sucinya wanita yang bertutup pada pendapat aku .


Namun , kenapa lelaki suka wanita seksi ? Ramai wanita yang mendedahkan aurat , tayang gambar seksi seksa kat dalan FB ...wahhh rezeki mata beb...nafsu jahat lelaki pastilah nak berkenalan , pasti lah ramai yang add di FB . Apa perasaan girl friend korang kalau tengok korang add pompuan macam sialan tu? hahhhh aku rasa sure dia menggigil dan pengsan . 


Tapi , pelik ke kenapa lelaki suka temgok benda tu semua . Pada aku , jika wanita tak buat penawaran , pasti tiada lelaki yang nak buat permintaan . Cuma...relakah kita wahai lelaki untuk beristerikan wanita yang tak cukup kain tu ? Aduhh tepuk dada tanya iman , pada aku...memang aku suker tengok , tapi...kalau dapat jadi milik aku lagi best kot . Ehh silap lak , tak mo lah jadikan suri hati aku , pakai tak cukup kain , dedah sana sini ...aduhh dengan aku sekali masuk neraka kena tanggung dosa dia nanti . Wallahualam .

Nota kaki : Fikir lah wahai wanita semua...


4 comments:

Fizzo said...

Pada pendapat saya, soal jodoh ni, kuasa ALLAH... Jadi, kalau dapat yg solehah, Alhamdulillah.. Kalau dapat jodoh isteri yg terdedah sana sini, tetapi baik hati, itu adalah tugas kita sebagai lelaki untuk membimbing... Soal ni, lelaki kena tegas skit kalau tak mahu sama2 dapat dosa.. Hanya sekadar pendapat - Fizzo®

Encik MamaT said...

laki kena tundukkan pandangan.. perempuan kena menutup aurat... dua2 kena amik peranan... oleh kerana semua perkara itu jadi seperti biasa.. menjadi kebiasaan... sebab itu tiadalagi perasaan malu.....

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Salam
kalau LM yang nampak buah hati wat cam tu..siap dia kena kunyah sampai lumat , encik rosli hati2 ye?haha....nanti kena belasah lak kalau buat macam tu.

maxi rosli said...

lm:yer ker LM kunyah per tu..hahahaha bahaye2....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

heartbeat

About Me

My Photo
mohd rosli abd muluk
View my complete profile

Followers

FreshShoutbox

Award Aibaks dari LM

Loading...

Popular Posts

There was an error in this gadget
Powered by Blogger.