Tuesday, October 19, 2010


Assalamualaikum...Salam ceria buat semua.
Hari ni aku nak buat entri pertama untuk blog aku..Hahaha.Mesti korang nak kata aku jiwang karat.Lantak la korang nak kata apa.cuma kat sini aku nak merakamkan kenangan percintaan aku dan Si Dia yang bertakhta di hati aku ni.Si dia yang aku sayang ni memang suka sesangat la memakai baju pink.Siap tudung2 sekali pink.(awek aku pakai tudung ok?)ok....kita sambung!

Sebenarnyer,percintaan aku dan Si Dia ni bermula dari kisah cinta di alam maya...Sure korang gelakkan aku kan..nak kata cinta cyber tak bertahan lama,nak kata kena tipu dengan cinta facebook..apa saja korang kata lah.Aku tak kisah.Tapi,yang pasti perkenalan aku dengan awek pink aku ni,adalah akibat aku tersalah add dia di Facebook.

Bila aku add saja,dia pun terus comfirmkan.Aku pernah ternampak dia comment gambar teman sama-sama belajar aku dulu,so..aku pikir awek pink tu kalau tak senior aku..sure junior aku...aku pun tanpa lengah lagi,terus mengadd dia(ehh betul ke perkataan aku tu?)Nak di jadikan cerita,masa aku tengah online facebook,awek pink ni pun online sama."Pup"..message masuk..dia bagi salam..Buat pengetahuan korang dia pakai tudung pink jugak dalam facebook tu.Hahaha...Awek aku memang macam pink phanter..aku bagi dia gelaran tu...dia pun tak marah aku panggil dia macam tu.Aku add dia pun sebab terpikat dengan wajah sweet dia berpakaian pink kot..hehehe.Entah ler.

Ok..aku dah melalut jauh,bila dia nak ajak chat,aku pulak memang tengah busy yang teramat sangat.Aku tak dapat lah balas message-message awek pink tu.Dia Pasti ingat aku sombong..huhuhu.Siap je kerja yang melambak..aku pun mula chat dengan si dia.Berbalas salam..dan soalan yang aku paling tak tahan,dia tanya aku.."Kita ni kenal ke?"perghhh malu beb.Apa aku nak jawab.Dia tak kenal aku.Kerek giler soalan dia bagi kat aku.Aku sebut nama kawan lelaki aku..dia tak kenal..aku kata aku add dia dari kawan pompuan aku pun..dia tak kenal.Sah aku dah terkena...adakah awek pink yang aku add ni jual mahal ,kerek dan terus bagi salam sebab dia tak kenal aku????

Tunggu episod 2( u pink in my heart) dari aku....


Tips nak mengurat dari aku:
1.Selamba badak je..beranikan diri,dari pada melepas,lebih baik cuba dulukan.
2.Tunjuk macho dan tak gelabah bila si dia soal korang mcm polis atau macam pegawai imigresen.
3.Tunjuk yang korang amat-amat berminat nak kenal dengan dia.


Yang lain nanti aku bagi kemudian ye?









3 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Mcm menarik..nanti kita follow kisah cinta mr rosli...

Tomato Gurl's Life said...

wah menarik kisah cinta mr rosli ni..hihi...to be continue...

maxi rosli said...

follow jgn x follow tunggu nest episod

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

heartbeat

About Me

My Photo
mohd rosli abd muluk
View my complete profile

Followers

FreshShoutbox

Award Aibaks dari LM

Loading...

Popular Posts

There was an error in this gadget
Powered by Blogger.