Saturday, October 23, 2010
Assalamualaikum...
Salam ceria dari aku buat semua yang membaca blog aku ni...ermm ntah ada ke tak orang nak baca blog aku yang  baru bertapak ni.Hari ni aku nak sambung cerita pasal kisah awek pink aku ni....Masa dia menyoal aku tanpa belas kasihan..(pada pendapat akulah pada masa tu huhuhu)sebab pada aku dia soal aku macam polis..
Dah la malu giler bila sah-sah dia bukan kawan sama-sama belajar aku dulu.Malu weiii tak tau mana aku nak sorok muka aku.

Tapi dalam kerek-kerek minah pink ni..dia peramah rupanya..Yesss!!! aku yang low profile ni apa lagi..pucuk di cita ulam mendatang.Aku pun borak sakan lah kat awek pink ni.Aku ingat lagi masa aku chat dengan dia tu waktu petang.So aku memang tiap petang selalu beli goreng pisang.Aku pelawa dia makan goreng pisang ,dia pun macam nak je..padahal bukan  dapat pun kan...saja je main2.hehehe.Rupa-rupanya,si awek pink ni pun gemar makan goreng pisang panas macam aku..Cheeewahhh berbunga hati aku.Ada persamaan antara kami.Siap berlakon makan suap-suap lagi masa tu..hahaha.Lawak je kan?tapi memang romantik tau makan suap-suap di alam maya....korang sure tak tau apa yang kami rasa masa tu..hahaha.Lawak jugak..tapi romantik tau.

Malam sambung chat lagi dan akhirnya aku call dia mlm tu jap.ehh lama gak,sebab pkl 4 pagi kami stop borak..hehehe.First day kenal..excited lah kan...nak tau apa jadi esoknyer?tunggu episod yang ke -3 ok?






































































2 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Bila nak naik pelamin ni?jgn lupa jemput tau?bila nak publish gmbr makwe tu?

maxi rosli said...

tunguuuuuuuuuuuuu..........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

heartbeat

About Me

My Photo
mohd rosli abd muluk
View my complete profile

Followers

FreshShoutbox

Award Aibaks dari LM

Loading...

Popular Posts

There was an error in this gadget
Powered by Blogger.