Sunday, January 2, 2011
Salam buat semua...sihat ke ? aku kurang rancak blogwalking sejak seminggu ni . Banyak urusan nak kena settle . Peninggggg . Adoiii tak tau mana nak sambar dulu tau . Mood aku pun ke laut je ni...rasa nak telan orang pun ada kadang - kadang tu .


Biasanya bila awal tahun cam ni kita pasang azam . So macam biasa akau nak pasang enjin turbo nak pecut laju sikit . Hurmmm sampai semua tak terkejar ...semua aku nak capai . Aduhh . Betul gak kata buah hati aku , kena grab satu - satu , kalau tak mesti semua tak menjadi . hidup ni tak boleh tamak . Terkena batang hidung aku bila dia bebel cam tu .


Apa pun..memang aku tengah pening sekarang ni . Duit mengalir macam air sungai..laju je..huk huk huk . Semua benda nak pakai duit . Ishh mencabar kesabaran betul la . Apa pun aku harap apa saja yang aku impikan jadi kenyataan dan akan berjaya akhirnya ...Amin . Korang pun moga berjaya juga ye ?

6 comments:

iwan_dextrous said...

tu r kn..duit nk dpt bkn men lg.ble nk gne sng je hbis..hihih


Dextrous cyber life

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam..
duit mmg jap je kalau dah kat tgn.Semua barang mahal.cepat simpan duit tuk kawen.

noorafzan said...

hoho..
pasai duit laju mengalir tu..
agreed 100%..

maxi rosli said...

nak simpan duit nak simpan duit
nak simpan duit nak simpan duit

zirconia said...

gudluck in everything u do :D

tomatokering :) said...

susah simpan duit utk kawen skrg . hhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

heartbeat

About Me

My Photo
mohd rosli abd muluk
View my complete profile

Followers

FreshShoutbox

Award Aibaks dari LM

Loading...

Popular Posts

There was an error in this gadget
Powered by Blogger.