Tuesday, January 25, 2011




Salam buat semua...apa khabar hari ni ? Dalam sejarah entri aku semalam ada orang komen . Biasanya nak dapat 2-3 orang pun susah beb . Ishh makin bersemangat lak aku ni sekarang . Terima kasih kerana bagi sokongan kepada blog aku .

Owh ya..aku nak cerita sikit , satu benda yang aku tak perasan selama ni . Aku dah buang dah verification woard kat ruang komen aku , tapi aku agak pelik kenapa tak ramai nak komen entri aku . Aku macam tersedar dari lamunan bila sahabat blogging aku encik mamat bagi pendapatnya 

maxi.. kau guna pop up window utk komen.. senang sikit orang nak komen

Baru aku perasan...bila ruang komen aku macam sekarang , mungkin agak menyukarkan kepada mereka yang mempunyai kelembapan internet untuk komen entri aku kerana sangat lambat untuk tunggu loading ke ruang komen . Apa pun terima kasih atas pandangan encik mamat . aku rasa terharu lak walau susah nak komen..dia kerap komen entri aku yang bukan best sangat pun . Tq yer...


8 comments:

Encik MamaT said...

takde hal... itu utk memudahkan orang lain juga... tapi aku heran la.. shoutmix ko tu apasal susah nak keluar... pelik oo...

~ PIJA ~ said...

yup...gune pop up window mmg senang nak komen...kalau sape yg loading gune berok band, alamatnye die malas dah nak tunggu loading..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

saya suka komen sini..jgn risau.
encik mamat-kes blog mr ni, terjadi kepada org yg guna mozila..hehe.

Eda said...

eh, ingatkan dah tukar pop up window untuk comment box ni..

hehe..jln2 tgh malam b4 tdo...salam kenal

hans said...

yups
dlu pun ada orang tegur den suruh ubah jadi pop-up
n terbukti memudahkan untuk orang komen

Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

maxi rosli said...

kan mudah dah buat pop up..hehe

maxi rosli said...

lupa lak..tq mamat

anamizu said...

aah dun wory..cik ana singgah,shoutbox ok je..hihi

recent post : |baju bundle haram ke???|

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

heartbeat

About Me

My Photo
mohd rosli abd muluk
View my complete profile

Followers

FreshShoutbox

Award Aibaks dari LM

Loading...

Popular Posts

There was an error in this gadget
Powered by Blogger.