Friday, January 28, 2011
Salam buat semua ...sihat ke? Aku ronda - ronda blogwalking aku terjumpa banyak blog sibuk menceritakan kisah seorang blogger yang kena saman 6 juta oleh restoran makan terkemuka .


Aku macam tak percaya yang blogger tu kena saman 6 juta akibat entri yang dia tulis berkenaan kisah kari ikan tu..huhu . Gila nak cari 6 juta kat mana ? 6 ribu pun dah pening beb!


Aku pun tak berniat nak tulis berjela entri ni , cuma...pada aku kalau kita nak buat entri kenalah lebih berhati - hati lepas ni . Kalau boleh jangan usik lubang hidung orang . Pasti kita semula yang kena lepas tu . Nak terlalu jujur pun tak boleh dah sekarang ni...bahaya...nanti diri sendiri pula terkena . Tak sedap pun kena diam -dian je ye ? Haishh gerun ooo nak buat entri lepas ni . Aku akan lebih berhati - hati kalau nak buat entri . Zaman sekarang ni sikit - sikit saman . Sangat - sangat takut bila semuanya main duit .


Ok lah..itu je kot aku nak sembang hari ni ngan korang semua . Korang pernah buat entri hot juga ke ? jangan wat pasal lepas ni ok !


Nota kaki : Tapi kalau blog aku tak best..korang bagi tau la..aku akan perbaiki lagi lepas ni...aku ni kan blogger baru .

16 comments:

~ PIJA ~ said...

pesal aku tak tahu nih...tp betol tu..kene hati2..!!

FariehanIbrahim [LBC] said...

pergh! 6juta kot, parah tuh.
aah, nk wat entry jgn smpai menyentuh dan mnjatuhkn org lain,
tgur scara berhemah. =)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam encik mr...
lm pun gerun gak dengar 6 juta.terima kasih atas nasihat tu.pasni lm akan lbh hati2 ye..huhu

hawiz said...

betol2...seram tol 6 juta tu..hati2 tok saya & semua..tq MR..

Daniela said...

wow smpai 6juta??
giler nye.. =(

misyamissyou said...

mmg kena berhati-hati..lagi2 kalau bende sensitif..

maxi rosli said...

pija: haha tau tahu nak bagi tahu ni..berhati2 lah kita ..

maxi rosli said...

LBC: btl tu 6 juta oo terlondeh semua pun x ckp nak byr ...

maxi rosli said...

LM: lm hati2 tau nanti dah terkena susah...tq

maxi rosli said...

hawiz:ha seram kan mcm ceta jgn pandang belakang congkak kan ..

maxi rosli said...

daniela: terlajak perahu leh gostan ..terlajak kate ..6 juta la ..

maxi rosli said...

misya: btl2 kne sediakan payung sebelum hujan

Cik Ina said...

bab ney kena berhati-hati kan ?
btw da folow back =)

r-mean said...

kebebasan itu ada batasnya

fa-in said...

6 juta tu :O
20 thn keje pon xmugkin dpt sebanyak tu..

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

heartbeat

About Me

My Photo
mohd rosli abd muluk
View my complete profile

Followers

FreshShoutbox

Award Aibaks dari LM

Loading...

Popular Posts

There was an error in this gadget
Powered by Blogger.